Home Uncategorized • Sommige Vitaminen voor Pijn in de gewrichten

Sommige Vitaminen voor Pijn in de gewrichten

 - 

Zijn er echt mineralen en vitaminen voor de gewrichtspijn die u kunt nemen? Kan iets simpels als vitaminen en mineralen stoppen met iets als pijn in de gewrichten? En als dat zo is, wat vitamine-en mineralensupplementen zijn het beste om te nemen? Dat zijn de vragen die we zullen bespreken in deze hub.

Maar eerst een beetje achtergrond. Het meer dat ik studie mineralen en vitaminen, de meer ik ben gegroeid van bewust dat het hebben van een tekort in deze echt kan leiden tot een aantal belangrijke voorwaarden en ongemak in het lichaam. Wist je dat wetenschappers en artsen zijn nu met tegenzin beginnen toegeven dat ergens rond de 80% van alle kanker is afkomstig uit de voeding die we eten? Dat is 80%. Als dat echt waar is, denk maar aan hoe veel meer dingen mis gaat in het lichaam als gevolg van onze voeding. Pijn in de gewrichten is gewoon een van die dingen die fout zijn gegaan. Met de juiste mineralen en vitaminen voor gezamenlijke pijn helpen verlichten van het probleem in de meeste gevallen. In sommige gevallen echter, er zijn andere factoren. Ik heb zelf een botspoor in mijn schouder, en te maken hebben met een enigszins constante pijn in de gewrichten. Maar er is niet heel veel dat er gedaan kan worden korte van de operatie.

Hier is een lijst van enkele specifieke mineralen en vitaminen voor pijn in de gewrichten en de manieren waarop ze invloed hebben op de gewrichten:

vitaminen en mineralen

1. Detox. Nou dat is niet echt een vitamine of mineraal nu is. Integendeel, het is een combinatie van mineralen en vitaminen. Het ontslakken van uw systeem met behulp van detox thee, citroensap, zweten, en rauwe groenten zal niet alleen u helpen om enkele van de vitaminen en mineralen die je nodig hebt, het zal u helpen de juiste een onevenwichtige voeding en een vliegende start van het proces van gezamenlijke genezing. Voordat u gaat direct voor een multivitamine of iets dergelijks, probeer het doen van een beetje van het ontslakken van het eerste. Hier vindt u meer informatie over hoe om te detoxen.

2. Veel Vitamine C. Sommige bronnen raden tot 5000 mg vitamine C dagelijks in voor de ondersteuning van de gewrichten. Dat is veel vitamine C. net Als in de meeste andere vormen van voeding, het beste is om ze in hun natuurlijke vorm in plaats van pillen. Waar mogelijk proberen op te eten gezond fruit met elk van uw maaltijden. Wees niet haastig in werking rechte voor pil supplementen. Doe een beetje werk te veranderen van uw eetgewoonten.

3. Vitamine B-Complex. Er zijn in totaal zes leden van de familie van de vitamine B. Ze thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, vitamine B12 en pantotheenzuur. Tekort aan bepaalde vitaminen in de B-familie, kan worden een belangrijke factor in de ontwikkeling van artritis. B-vitamines, zult u waarschijnlijk te vinden in een bijlage van een soort. Meestal kunt u het nemen van alle van hen in een supplement. Start met het innemen van de dagelijkse aanbevolen waarde. B-vitaminen ondersteunen het zenuwstelsel. Dit zou moeten helpen verminderen sommige van de pijn geassocieerd met pijn in de gewrichten.

4. Vitamine A. Een Tekort aan vitamine A heeft aangetoond te leiden tot pijnlijke gewrichten. Als een persoon is een tekort aan vitamine A, kan dat een groot deel van het probleem. Vitamine A kan worden gevonden in de meeste groenten die zijn geel en oranje worden, zoals squash, wortelen, zoete aardappelen, enz.

5. Probiotica. Voor degenen onder u die niet weet, probiotica zijn voedingsmiddelen die ondersteuning en verheffen de positieve spijsvertering bacteriën in de maag en darmen. Deze, samen met andere spijsverteringsenzymen, helpen bij het verteren en opnemen van voedingsstoffen uit de voeding. Volgens sommige bronnen, ondervoeding in het algemeen kan de oorzaak zijn van vele soorten van pijn in de gewrichten. Veel mensen zijn niet in staat om te absorberen en gebruik maken van al het voedsel dat ze eten. Ook al zijn ze het eten van veel, ze zijn nog niet verkrijgen van de juiste voedingsstoffen, vitaminen en mineralen uit het voedsel dat ze eten. Dat is waar probiotica komen. Het hebben van een efficiënte spijsverteringskanaal helpt om ervoor te zorgen dat u volledig bent in het verwerken van al het voedsel dat je binnenkrijgt. Dit is gewoon een goede stap algemeen voor iedereen ervaart pijn in de gewrichten. http://gezondrijden.info

Het nemen van mineralen en vitaminen voor pijn in de gewrichten is een goede gewoonte, en werkt goed samen met reguliere ontgiften en ondersteuning van de spijsvertering. Als je meer wilt lezen over gewrichten en producten die hen ondersteunen, kijk op mijn andere artikel over etrekkingen gezamenlijk drankje.

Author:admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*